İŞKUR EĞİTİMİ

Elazığ OSB Konferans salonunda öğrencilerimize yönelik verilen seminere İş ve Meslek Danışmanı ve aynı zamanda İş Kulübü Lideri olan Senur ORHAN konuşmacı olarak, Okul Müdürümüz Prof. Dr. Servet YILDIZ, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü yetkilileri ve akademik kadromuz katıldı.Buluşmanın öğrencilerimize çok yararlı olacağının altını çizen okul müdürümüz eğitimlerin tüm bölmlerimize verilmesi için gerekli düzenlemeler yapılacağını söyledi. Seminerde İŞKUR ve çalışma sistemi hakkında öğrencilere bilgiler verilerek,  öğrencilerimizi aktif iş gücüne nasıl kazandırabiliriz sorusuna yanıtlar arandı. Konu ile alakalı İŞKUR’un projelerinden bahseden Orhan, okulumuzda 15.10.2018 tarihinde Bilgisayar Teknolojisi Programı öğrencilerine yönelik grup çalışmasına başlanacağını duyurdu. Yaklaşık bir saat süren seminer sonunda konuşmacı, öğrencilerin sorularını özenle yanıtladı.