Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulunda Kariyer Günleri Heycanı

2019-2023 yıllları Stratejik Planımız çerçevesinde okulumuzda bu yıl itibari ile Kariyer günleri yapılmaya başlandı. İlk Kariyer günleleri etkinliğimize Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde bulunan Fabrika Yöneticilerinin yanı sıra İlimizde bulunan büyük firmaların yetkilileri katıldı. İlk Kariyer Günümüze İnşaat Sektörü ile başlayan okulumuz gelecek günlerde alanında kariyerli iş adamlarını akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle buluşturmaya devam edecek. Bu gibi etkinliklerin önemine vurgu yapan konuşmasıyla programa başlayan Prof. Dr. Servet YILDIZ misafirlerimiz ve tüm akademik kadromuzun katıldığı yemek ile programa devam edildi.

Katılımcılarımız yemek sonrası okulumuzu gezerek akademisyelerimizden bilgi aldılar. Samimi ve güzel bir ortamda geçen ilk kariyer günü toplantımızın devamının gelmesi ve amacına ulaşması temennisiyle misafirlerimizi uğurladık. Okul Müdürümüz Prof. Dr. Servet YILDIZ Kariyer Günü sonunda akademik kadro ile yaptığı toplantıda günün derğerlendirmesinde bulunarak tüm akademik kadroya eşekkürlerini iletti.