Okulumuzda Büyük Buluşma

Okulumuzda yeni gelen hocalarımız ve yeni açılan bölümlerimiz için, Okul müdürümüz Prof. Dr. Servet YILDIZ koordinatörlüğünde bir yemek düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadettin TANYILIZI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet CEBECİ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil HASAR, Organiza Sanayi Bölgesi Başkanı Suat ÖZTÜRK, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu akademik ve idari kadrosu katıldı.

Yemek öncesi misafirleri odasında kabul eden Prof. Dr. Servet YILDIZ bu gibi buluşmaların önemine vurgu yaparak, bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Üniversite Sanayi işbiliği için bu gibi buluşmaların artması gerektiğini vurguladı. Misafirlere okulumuz hakkında kısaca bilgi verdikten sonra yemeğe geçildi. Yemek sonrası Sayın Rektörümüz ve beraberindeki heyet okulumuz laboratuvarlarını gezerek bölüm hocalarından bilgi aldı. Sayın Rektörümüze okul hakkında önemli bilgiler sunan Yıldız, Destekleri için Rektörümüze ve yardımcılarına teşekkürlerini sundu. Sıcak ve samimi bir havada geçen buluşma üniversite ve sanayi değerlendirmesinin ardından son buldu.