Bilgisayar Programcılığı Programı Genel Bilgiler

Çağımızın olmazsa olmazı Bilgisayar Teknolojisi artık hayatımızın her anında kendisini bize hissettiriyor. Ülkemizin kısa, orta ve uzun vade hedeflerinde önemli bir yeri olan Bilgisayar Teknolojisinin Okulumuzda da önemli bir yeri bulunmaktadır.

Bölümümüzde alanında uzman Akademik kadrosu ve son teknolojiyle düzenmiş Eğitim ortamları ve Laboratuvarları eğitim hizmeti vermektedir.  Okulumuzda öğrenciye Bir bilgisayar, ferah sınıf ortamı, güncel eğitim materyalleri ve sosyal etkinlikler ile eğitim kalitesini bir adım daha ileriye götürme hevesinde olan genç, uzman ve yetenekli akademik kadro bulunmaktadır.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yerleşkesi içinde olmamız hasebiyle öğrencilerimizin çalışma sahasının tamda ortasında bulunmaktayız. Okul yönetiminin ve Akademik kadromuzun Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri ve Yatırımcılarıyla olan yakın temasları öğrencilerimize staj eğitimi ve eğitim sonra istihdam imkânını bir hayli artırmaktadır.